Bent u niet tevreden over het product en wilt u deze ruilen of retourneren? Wij bij BambooSleep doen daar zeker NIET moeilijk over. Sterker nog… u heeft bij ons 2 maanden Niet Goed – Geld Terug garantie. En hier houden wij ons ook aan!

Hoe kan ik een product omruilen?
Het ruilen van een product bij BambooSleep kan binnen twee maanden. Ook als het product uit de verpakking is en gebruikt is! Zo regelt u het ruilen van uw bestelling:

  1. Vul online het contactformulier in en geef aan welke product u wilt terugsturen én/of ontvangen.
  2. Op basis van uw aanvraag, nemen wij contact met u op. Het kan zijn dat u moet bijbetalen voor het nieuwe product of geld retour krijgt
  3. Bij levering van uw nieuwe bestelling, zal de chauffeur de oude mee retour nemen.

De chauffeur neemt zelf de retourlabel mee!


Ik wil mijn product retourneren

Is het product nog in de verpakking? Dus ongeopend? Dan sturen wij u een retourlabel toe en kunt u deze bij een DHL-punt afleveren. U stuurt dan het product gratis terug, want wij kunnen deze immers alsnog verkopen. Bij ontvangst zullen wij het complete aankoopbedrag aan u terugstorten.

Is de verpakking geopend? Of heeft u het product gebruikt? Is ons product niet 100% naar wens? Dan heb je alle recht om het product te retourneren. Stuur het product terug naar BambooSleep en wij betalen je het complete aankoopbedrag terug. Deze producten worden aangeboden aan goede doelen (mits schoon) of ter recycling aangeboden.

 

Vul het contactformulier in en stuur het artikel terug. Vergeet niet een kopie van de factuur of bestelling mee te sturen. De terugbetaling doen wij zodra het bij ons binnen is.